Merlin Yapı Çelik Yapı ve Cephe Sistemleri Tekirdağ, Türkiye
HOŞGELDİNİZ
0282 264 26 07
tekirda? ?elik prefabrik ev g?venilir in?aat firmas?
CEPHE GİYDİRME

Vinil siding ,1960 ların sonuna doğru cephe kaplama sektörüne giriş yapmış, ilerleyen kırk yıl içerisinde popülerliği ve kullanım alanı hızla artmıştır.

Dayanıklılığı, çok yönlü uygulanabilme kolaylığı, Uv ışınlarına karşı dayanıklılığı arttıran çift katmanlı üretim teknolojisi ve coextrüzyon metodu ile üretilen polivinil klorür esaslı içerisinde bulunan katkılar, darbe dayanımı, rijit yapısı ve malzemenin dış

hava koşullarına karşı direncini arttırır.

Vinil siding binayı nem, rutubet, korozyon vb etkilerden koruyan boya ve bakım masrafı gerektirmeyen, bina ömrünü uzatan ve bina ömrü boyunca yapıya estetik katan dış cephe kaplamasıdır.

Neden American Siding?

Kaplama panelinin formülündeki inorganik yapı sayesinde alev almaz ve kendisini söndürür. Gaziantep Üniversitesi tarafından yapılan test ile American Siding’in bu özelliği tescillenmiştir.

Uygulamada kullanılan buhar dengeleyici ve yalıtım yöntemleri ile duvardan nem oluşmasına engel olarak dış duvarların ömrünü uzatarak, taşıyıcı kolon ve kirişlerin hasara uğramasını, inşaat çeliklerinin paslanmasını önler, küf ve bakteri oluşumunun önüne geçer.

American Siding paket sistemi, mükemmel yalıtım özelliği sayesinde uygulama yapılan yapılarda %55’e varan tasarruf sağlar.

American Siding yarı parlak üretilmesi nedeni ile doğaya tam uyum sağlayarak mükemmel bir temizlenme kolaylığı getirir.

American Siding’in uygulandığı yapılara yapının ömrü boyunca hiç bir boya bakım masrafı gerektirmez.

Bina cephesine m²’ye 4 kg gibi hafif bir yük bindirerek ana yapının gereksiz yük altında yaşlanmasını önler.

American Siding en zor şartlar altında bile asla deforme olmayan, bozulmayan yapısı, kesinlikle solmayan renkleri ile yapılarınızı yıllarca korur.

American Siding paket sistemi, içerisinde bulunan plastik kutu profilleri sayesinde altyapyı ömür boyu yaşatır.

American Siding paket sistemi, yatay paneller içerisinde bulunan inorganik maddeler sayesinde zor alev alıcı (1 sınıf) ürünler grubuna girmektedir.